رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر با اشاره به اینکه تاریخچه پوشش در ایران پیوندی عمیق با حجاب و عفاف دارد، و پوشش بانوان و مردان همواره از ارکان تمدنی ایران در قبل و بعد از اسلام بوده است.
🔹زهرا آدینه در ادامه تنوع مد و لباس اقوام مختلف ایرانی را باعث ایجاد شور زندگی دانست که با باورهای مردم هر دیار گره خورده و امروزه جزئی از جاذبههای فرهنگی هر قوم و منطقه شده است.
🔹آدینه افزود برای مقابله با دسیسه های دشمن که به دنبال گسترش مد و پوشش غربی هستند باید طراحان مد لباس ایرانی اسلامی بتوانند با خلاقیت و ابتکار در طراحی با حفظ معیارها و طبق هویت ایرانی اسلامی و بازآفرینی و ادغام مدلهای محلی اقوام مختلف کشورمان مطابق مد روز رشد کنند و از این صنف حمایت شود.
🔹رئیس کمیسیون بانوان با اشاره به اینکه طراحان خلاق باید شناسایی، حمایت و تشویق شوند بر ضرورت تعامل بین طراحان، تولید کنندگان و فروشندگان تاکید کرد و افزود هدف از این جلسه زمینه سازی برگزاری همایش و نمایشگاههای بزرگ طبق سلایق مردم با هویت ایرانی اسلامی و برگزاری رویدادهای شوی لباس است که امیدواریم با همکاری کلیه مسئولین مرتبط در شهرستان شاهد برگزاری این ویژه برنامه ها باشیم.
🔸به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر دزفول؛ نشست کمیسیون بانوان شنبه ۲۴ تیرماه با حضور علیرضا زمانی راد عضو کمیسیون، رئیس اداره ارشاد شهرستان دزفول و جمعی از اساتید، طراحان، تولیدکنندگان و کارآفرینان صنعت مد ولباس دزفول و خوزستان برگزار شد و ضمن بررسی ظرفیتها، چالشها و نارساییها پیرامون صنعت مد و لبای ایرانی اسلامی راهکارها و پیشنهادهای لازم برای برون رفت از این مسایل مورد بررسی قرار گرفت.
🔸عدم استقبال تولیدکنندگان از مدهای متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی، انطباق نداشتن لباسهای طراحی شده با سلیقه و ذائقه عموم، بیتوجهی به تولید لباس متناسب با بیماران خاص به ویژه بیمارانام اس، نداشتن سرمایه اولیه و نبود حمایت مالی از واحدهای تولیدی، بیتوجهی به کار فرهنگی برای ترویج مدهای ایرانی اسلامی، نبود متولی و استاندارد واحد صنعت لباس پوشاک، نبود ظرفیت تبلیغی برای طرحها و مدهای بومی و نبود همکاری مشترک میان طراح و تولیدکننده از جمله چالشهای مطرح شده در این نشست بود.
🔸برگزاری هدفمند و مستمر نمایشگاههای مد و لباس در طول سال، ساماندهی و حمایت از طراحان لباس و واحدهای تولیدی، آموزش مستمر واحدهای تولیدی، انجام پژوهش و نیازسنجی از جامعه هدف، حمایت مالی برای تامین دستگاههای به روز صنعت لباس و پوشاک، تغییر نگاه مدیران و مسوولان به صنعت مد و لباس، بهره گیری از روشهای تلفیقی و تنوع رنگی در طراحیها، به روز رسانی مدها، توجه به تغییر ذائقه نسلهای جدید در طراحی لباسها، استفاده فروشگاههای دزفول از ظرفیت تولیدکنندگان داخلی و توجه به سلیقهسازی دربخش مد و لباس و تکمیل زنجیره تولید لباس در دزفول از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
🔸در این نشست برگزاری نمایشگاههای بزرگ مد و لباس شهرستان و همچنین پیگیری برای برگزاری رویداد فرهنگی مد و لباس دزفول با همکاری فرمانداری و ادارات مربوطه به تصویب رسید.
✍️ روابط عمومی شورای اسلامی شهر دزفول