با تصویب شورا؛ شهرداری دزفول مسئول پیگیری راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی این شهر شد

یکصد و هفتاد و نهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر دزفول صبح یکشنبه ۲۵ تیرماه به ریاست محمدحسن پرآور رئیس شورای شهر و با حضور اعضا و مهمانان برگزار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر دزفول: پایدارسازی سیستم‌ سرمایشی بیمارستان تامین اجتماعی دزفول نیازمند اقدام فوری است

محمدحسن پرآور روز یکشنبه در یکصد و هفتاد و نهمین نشست رسمی‌ شورای اسلامی‌شهر دزفول در صحن علنی این شورا که با حضور رییس بیمارستان تامین اجتماعی دزفول برگزار شد، با بیان اینکه بیمارستان تامین اجتماعی گام به گام در حال تکمیل و فعال سازی بخش‌های مختلف است، افزود: مدیریت شهری دزفول در کنار سازمان تامین اجتماعی قائل به کمک برای رفع مشکلات این بیمارستان است.

وی با تاکید بر اینکه جمعیت بسیار زیادی از مردم زیرپوشش خدمت بیمه تامین اجتماعی هستند، ادامه داد: بیمارستان تامین اجتماعی به منظور خروج از بن بست و تسهیل تردد شهروندان نیازمند ایجاد مسیرهای جدید دسترسی است که اجرایی کردن ادامه انتهای خیابان شریعتی به سمت بیمارستان تامین اجتماعی باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

پرآور با اشاره به از کار افتادن سیستم سرمایشی بیمارستان تازه تاسیس تامین اجتماعی دزفول گفت: گزارش‌های مردمی حاکی است سیستم خنک کننده بیمارستان در حالی که دمای هوا در این شهر به ۵۰ درجه رسیده از کار افتاده و این موجب تخلیه بخش‌هایی از بیمارستان شده است.

وی ادامه داد: پیگیری‌هایی از طریق مدیریت شهرستان در سطح ملی و استانی برای راه اندازی کامل این بیمارستان در حال انجام است ضمن اینکه مردم و خیران این شهر نیز آمادگی کمک به رفع نیازهای بیمارستان تامین اجتماعی را دارند که از این ظرفیت نیز می‌توان استفاده کرد.

رییس شورای اسلامی‌شهر دزفول تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی مکلف است همانند سایر بیمارستان‌های زیرپوشش خود در خوزستان، امکانات و تجهیزات باکیفیتی در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول نصب و به کار گیرد.

وی تامین سیستم مرکزی خنک کننده از نوع تراکمی را نیاز بیمارستان تامین اجتماعی دزفول دانست و افزود: سیستم‌های مرکزی سرمایشی این بیمارستان از نوع جذبی است و این نوع چیلرها تنها جوابگوی سه ماه بهار دزفول هستند.

پرآور تاکید کرد: اعضای شورای اسلامی‌شهر دزفول به عنوان نمایندگان مردم دزفول در شورای اسلامی در کنار مدیریت شهرستان راه اندازی، رفع نقص و تجهیز این بیمارستان به تجهیزات روز دنیا را در سطح ملی دنبال می‌کند.

محمدحسن پرآور در ابتدای این نشست ضمن تبریک ۲۵ تیرماه روز بهزیستی و تامین اجتماعی این روز را به مدیریت اداره بهزیستی شهرستان دزفول، مدیران شعب سازمان تامین اجتماعی و روئسای درمانگاه های تامین اجتماعی تبریک دزفول گفت.

رئیس شورای اسلامی شهر دزفول در بخش دیگری از این نشست با اشاره به ۲۶ تیرماه سالروز تأسیس نهاد شورای نگهبان، این نهاد را یکی از ارکان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان و این روز را به همه عوامل آن خصوصا کارکنان این نهاد در شهرستان دزفول تبریک گفت.

سرمایه گذاران جدید آماده تکمیل طرح قایم هستند

رئیس شورای اسلامی شهر دزفول با اشاره به آخرین وضعیت طرح قائم گفت: طرح قائم گنج و سرمایه مهمی برای شهرداری دزفول است که اگر مشکل بدهی و اسناد مالکیت آن حل شود سرمایه گذاران متعددی علاقه‌مند به ورود برای تکمیل این طرح هستند.

وی افزود: تفاهم نامه‌ای برای رفع مشکل بدهی شهرداری دزفول به بانک شهر منعقد شده است که درصورت تحقق این تفاهم نامه، نگرانی برای جذب سرمایه گذاران جدید و تکمیل این طرح مهم شهری وجود ندارد و چند سرمایه گذار بومی درخواست همکاری با شهرداری جهت تکمیل آن را دارند.

پرآور تاکید کرد: شهردار دزفول اهتمام جدی برای تعیین تکلیف بدهی طرح قائم دارد که امید است بزودی با حل مشکل بدهی بانک شهر در این طرح، زمینه برای فعال سازی روند تکمیل آن فراهم شود.

وی با اشاره به نصب بیلبوردهای تبلیغاتی یکی از شرکت‌ها برای جذب سرمایه‌های مردم دزفول برای سرمایه گذاری ساخت و ساز در تهران گفت: تذکراتی در سطح استان و شهرستان به این شرکت داده شده است و دغدغه جدی در این زمینه وجود دارد تا هم سرمایه مردم دزفول در این شهر هزینه و هم از سرمایه مردم حراست شود.

جهت تکمیل پروژه قائم از تسهیلات کم بهره اداره میراث فرهنگی استفاده شود

عادل دوائی فر با بیان اینکه پروژه قائم یکی از پروژه های فاخر دزفول و خوزستان است افزود بدهی این پروژه به بانک شهر یکی از چالش های بزرگ سال های اخیر شهرداری تبدیل شده که با پیگیری مدیران شهری در روزهای آینده مرتفع می گردد.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر با اشاره به تمایل سرمایه گذاران برای تکمیل این پروژه افزود با اتمام پروژه ارزش افزوده کلانی نسیب سرمایه گذار می شود.

وی سود حاصل از اتمام پروژه قائم را حق شهرداری دانست و افزود باید تدبیری اندیشید تا این سود عائد شهرداری شود.

دوائی فر با بیان اینکه این پروژه در بافت کهن واقع شده و دارای جاذبه های تاریخی همچون قمش آقامیر است افزود طی بررسی های انجام شده و مذاکره با مدیران اداره میراث فرهنگی جهت تکمیل آن می توان از تسهیلات کم بهره گردشگری استفاده کرد.

وی در ادامه پیشنهاد داد رئیس اداره میراث فرهنگی به جلسات آتی شورا دعوت و در این خصوص توضیحات و راهکارهای اجرایی را ارائه دهد.

دوائی فر تصریح کرد با این تسهیلات شهرداری می تواند پروژه را به صورت فازبندی آغاز و پس از تکمیل هر فاز درخصوص نحوه واگذاری آن تصمیم گیری شود.

با تصویب شورا؛ شهرداری دزفول مسوول پیگیری راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی این شهر شد

به پیشنهاد رئیس کمیسیون اقتصادی اعضای شورای اسلامی‌شهر دزفول در این نشست، پیگیری راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی توسط شهرداری این شهر با همکاری و مشارکت مدیریت شهرستان را به تصویب رساندند.

پرآور: پایانه صادراتی محصولات کشاورزی نیاز دزفول است

محمدحسن پرآور نیز با اشاره به لایحه الزام شهرداری دزفول برای پیگیری ایجاد پایانه صادرات محصولات کشاورزی بیان کرد: دزفول و شمال خوزستان ظرفیت‌های عظیمی در حوزه کشاورزی دارد که ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی نیاز این شهرستان است.

وی تصویب مرز هوایی دزفول در وزارت کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: پیگیری مدیران شهرستان در سطح ملی منجر به تصویب مرز هوایی دزفول شد که این مرز هوایی در کنار ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی می‌تواند موجب تحول در شهرستان شود.

رییس شورای اسلامی‌شهر دزفول با اشاره به پیگیری انجام شده برای ایجاد اداره گمرک دزفول ادامه داد: به زودی مسوول گمرک دزفول معرفی و فعال سازی مرز هوایی، پروازهای بین المللی و ایجاد زیرساخت‌های صادراتی در دزفول سرعت می‌گیرد.

علیرضا زمانی راد: پایانه صادرات محصولات کشاورزی دزفول تحولی در اقتصاد شهرستان را رقم می زند

رییس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی‌شهر دزفول در این نشست گفت: سالانه بیش از سه میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در شهرستان دزفول تولید می‌شود که به دلیل نبود زیرساخت قابل اتکای صادراتی در این شهر امکان صادرات این محصولات وجود ندارد.

علیرضا زمانی راد با بیان اینکه احداث پایانه صادراتی محصولات کشاورزی نیاز ضروری دزفول است، ادامه داد: احداث پایانه صادراتی محصولات کشاورزی با چندین مجموعه سردخانه، بارانداز، سالن‌های پیش سردکن، مجموعه‌های سورتینگ و بسته بندی، قرنطینه نباتی، گمرک و شرکت‌های حمل و نقل از ضروری‌ترین اولویت‌ها در دزفول است.

وی با اشاره به گشایش‌های سیاسی و افزایش تعامل جمهوری اسلامی با کشورهای جهان افزود: امید به افزایش توسعه صادرات با اقدامات دولت سیزدهم ایجاد شده و فرصتی کم نظیر برای صادرات محصولات کشاورزی دزفول است.

رییس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی‌شهر دزفول بیان کرد: دزفول دارای بهترین و سالم ترین محصولات کشاورزی در کشور است که به سادگی قادر به اخذ گواهی‌های استاندارد بین المللی هستند ولی تاکنون زیرساخت صادراتی قابل اتکایی در این شهر شکل نگرفته است.

وی افزود: معدود صادرکنندگان موفق در دزفول با مشکلات متعدد دست به گریبان هستند و این موجب شده تا محصولات دزفول به نام سایر شهرهای کشور صادرات شوند.

زمانی راد با اشاره به نشست‌های متعدد کمیسیون اقتصادی و بررسی اهمیت، ضرورت و الزام ایجاد پایانه صادرات محصولات کشاورزی در دزفول گفت: شهرداری‌ها در کشور و دنیا متولی ساماندهی میادین و پایانه‌های میوه فروشی هستند ضمن اینکه ایجاد سازمان میوه و تره بار شهرداری دزفول در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: رایزنی‌های گسترده‌ای برای ایجاد پایانه صادرات محصولات کشاورزی دزفول توسط کمیسیون اقتصادی انجام شده است و ایجاد این پایانه تحول در اقتصاد این شهرستان را رقم می‌زند.

رییس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی‌شهر دزفول تاکید کرد: شهرداری دزفول بر اساس این مصوبه شورای اسلامی‌شهر دزفول، مسوولیت پیگیری و راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی، تامین زمین و انجام طراحی و مطالعات را با هماهنگی همه دستگاه‌ها و مدیریت شهرستان به عهده دارد.

واگذاری اداره بوستان‌های دزفول به مساجد تجربه‌ای موفق است

نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر دزفول نیز در این نشست اظهار کرد: بوستان فلاحت که پیش از این متروکه و بدون استفاده بود پس از واگذاری به یکی از مساجد فعال دزفول متحول و موجب رضایت اهالی شده است.

غلامعلی رسالتی با تاکید بر اینکه ‌واگذاری اداره بوستان‌ فلاحت به مساجد در ایام غدیر تجربه‌ای موفق بود، افزود: اگر سایر بوستان‌های دزفول به مساجد فعال این شهر واگذار شوند شاهد تحول در محله‌ها و احیای بوستان‌ها خواهیم بود.

وی از کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر دزفول خواست زمینه واگذاری مدیریت این بوستان‌ها به مساجد را فراهم کند.

ظرفیت عظیم محرم و صفر برای کار فرهنگی پیرامون حجاب و عفاف در دزفول استفاده شود

نایب رییس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این نشست با اشاره به راهپیمایی عفاف و حجاب در دزفول گفت: عده اندکی به صورت ساماندهی شده به دنبال ترویج بی‌حجابی در دزفول هستند که باید دستگاه‌های امنیتی با شناسایی این افراد با آنها بدون اغماض برخورد کند.

سید باقر موسوی فخر بهره گیری از ظرفیت عظیم محرم و صفر برای کار فرهنگی پیرامون حجاب و عفاف را مورد تاکید قرار داد و افزود: هفته اول محرم بعنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده که از این ظرفیت می توان جهت ترویج حجاب و عفاف استفاده کرد.

وی افزود: برخی مساجد فعال دزفول آماده اداره و برگزاری برنامه فرهنگی در بوستان‌های دزفول هستند که باید از این ظرفیت برای ایجاد تحول در محله‌های شهر استفاده کرد.

امام جمعه جدید دزفول می‌تواند منشا تحول فرهنگی و اجتماعی شود

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی‌شهر دزفول در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه رسمی شورای ششم با اشاره به خداحافظی حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی امام جمعه دزفول و اعلام خبر انتصاب حجت الاسلام بهرام‌پور به عنوان امامت جمعه جدید این شهر گفت: حجت الاسلام بهرامپور عالمی جهادی و انقلابی است که دارای مسوولیت‌های مهم فرهنگی در خوزستان بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین مهدی جعفرنمازی با تبریک انتصاب حجت الاسلام بهرامپور به عنوان امام جمعه جدید دزفول افزود: این عالم مجاهد مدیریت حوزه‌های علمیه خوزستان را در کارنامه خود دارد ضمن اینکه در مسوولیت‌های خود در اهواز منشا تحول فرهنگی و اجتماعی بوده است.

وی مسوولیت حجت الاسلام بهرام‌پور در حوزه‌های علمیه خوزستان را دوران طلایی حوزه‌های علمیه استان دانست و ادامه داد: جذب حوزه‌های علیمه خوزستان در برخی از سال‌های دوره مسوولیت حجت الاسلام بهرامپور پس از قم در رتبه دوم بوده است که امیدواریم حضور وی در دزفول نیز منشا تحول باشد.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی‌شهر دزفول در ادامه با اشاره به ضعف برخی خدمات عمومی مانند کمبود سرویس‌های بهداشتی در سطح شهر گفت: کمک به مساجدی که در حال خدمت عمومی به مردم هستند در دستور کار مدیریت شهری باشد.

وی حضور قشرهای مختلف مردم دزفول در راهپیمایی حمایت از حجاب همزمان با روز عفاف و حجاب را بسیار گسترده و معنادار دانست و افزود: حضور گسترده مردم انقلابی دزفول در این راهپیمایی نشان داد که با وجود همه مشکلات اقتصادی، مردم پیرامون عفاف و حجاب مطالبه جدی دارند.

تبلیغ هزینه سرمایه مردم دزفول در تهران منکر اقتصادی است

زمانی‌ راد در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه رسمی شورای ششم با اشاره به تبلیغ گسترده یک شرکت تجاری برای جذب سرمایه‌های مردم دزفول برای ساخت و ساز در تهران گفت: تاکنون خروج سرمایه مردم دزفول از این شهر توسط بانک‌ها و شرکت‌ها زیرپوستی و چراغ خاموش بود ولی متاسفانه کار به جایی رسیده که به صورت علنی این موضوع تبلیغ می‌شود.

وی خارج کردن سرمایه مردم دزفول از این شهر برای سرمایه گذاری در شهرهای دیگر توسط بانک‌ها و شرکت‌ها را منکر اقتصادی دانست و ادامه داد: همواره هزینه کردن سرمایه مردم دزفول در شهرهای دیگر توسط بانک‌ها مورد انتقاد مردم، کارآفرینان و مسوولان دزفول بوده است.

رییس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی‌شهر دزفول تصریح کرد: بانک‌های عامل مستقر در دزفول در جذب سرمایه‌های مردمی در رتبه پنجم کشور قرار دارند ولی در پرداخت تسیهلات به مردم این شهر در رتبه ۳۰ کشور قرار دارند.

وی افزود: این موضوع نشان می‌دهد سرمایه مردم دزفول در بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات به سایر استان‌ها هزینه می‌شوند ولی سهم کارآفرینان و صنعتگران دزفول از این سرمایه برای تولید و اشتغال اندک است.

زمانی راد، دزفول را شهری برخوردار دانست و تاکید کرد: ارزش املاک دزفول با بسیاری از استان‌های مهم کشور از جمله تهران برابری می‌کند به همین دلیل هزینه کرد سرمایه مردم دزفول در تهران در حالیکه زیرساخت لازم برای سرمایه گذاری در شهر دزفول فراهم است، دور از منطق است و توجیهی ندارد.

 

روابط عمومی شورای اسلامی شهر دزفول

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب