موسوی فخر: طوفان الاقصی زمینه ساز آزادسازی قدس شریف خواهد بود

یکصد و نودمین جلسه رسمی شورا اسلامی شهر دزفول عصر یکشنبه 16 مهرماه به ریاست سید باقر موسوی فخر و با حضور اعضا و مهمانان برگزار شد.

سید باقر موسوی فخر: جبهه مقاومت در عملباتی بی سابقه مشت محکمی بر دهان اسرائیل زد

رئیس شورای اسلامی شهر دزفول در نشست رسمی شورای شهر با تبریک پیروزی جبهه مقاومت در عملیات طوفان الاقصی افزود: جبهه مقاومت در عملیاتی بی سابقه مشت محکمی بر دهان اسرائیل زد که نشان داد مقاومت تنها راه مقابل با اشغالگران است.

وی در ادامه عملیات اخیر را صفحه جدیدی در عرصه مقاومت و عملیات مسلحانه علیه اشغالگران در اراضی اشغالی عنوان و اظهار کرد به حول قوه الهی این عملیات سرآغاز آزادسازی قدس شریف و نابودی رژیم منحوس اشغالگر قدس خواهد بود.

رییس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در بخش دیگری از این نشست  با تبریک اول مهر و بازگشایی مدارس تاکید کرد: مدیریت شهری خود را برای کمک به آموزش و پرورش متعهد می‌داند و آمادگی دارد تا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی به آموزش پرورش کمک کند.

سید باقر موسوی فخر در ادامه این نشست با اشاره به هفته دامپزشکی سلامت، بهداشت و امنیت غذایی را از مقوله های بسیار مهم زندگی عنوان و تصریح کرد اداره دامپزشکی، جایگاه تعیین کننده ای در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه چه در موضوع سلامت غذایی و چه در مبحث مبارزه و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام دارد.

 

در ادامه این نشست به مناسبت هفته دامپزشکی دکتر ورجاوند رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول در جلسه حاضر و گزارشی از اقدامات اداره دامپزشکی ارائه کرد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول: دام‌های سبک دزفول ۸۸۰ هزار نوبت واکسینه شدند
رئیس دامپزشکی دزفول گفت: دام‌های سبک دزفول شامل بز و گوسفند طی ۶ ماه نخست امسال، ۸۸۰ هزار نوبت علیه بیماری‌هایی از قبیل آبله، تب برفکی، طاعون نشخوارکنندگان کوچک و بروسلوز یا تب مالت واکسینه شدند.
وی به وجود حدود ۳۸۰ هزار راس دام سبک در دزفول اشاره کرد و افزود: حدود ۳۰۰ هزار راس دام سبک در دزفول و بقیه در محدوده احمدفداله است.

ورجاوند با اشاره به وجود حدود ۳۵ هزار راس دام سنگین شامل گاو و گاومیش در دزفول اظهارکرد: دزفول، قطب تولید دام سبک و سنگین در استان خوزستان است و طی ۶ ماه نخست امسال ۵۸ هزار نوبت سر راس دام سنگین علیه بیماری تب برفکی و بروسلوز واکسینه شد.
وی واکسینه کردن حدود ۶۰۰ قلاده سگ علیه هاری را یادآور شد و افزود: تست سل برای ۵۰۰ راس دام انجام شده است؛ اگر موردی سل داشت به سرعت از دامداری خارج می‌شود البته موردی از ابتلا به سل در دام‌های دزفول مشاهده نشده است.
رئیس دامپزشکی دزفول با بیان اینکه بیماری خطرناک مشمشه در تک سمی‌ها به راحتی از طریق ترشحات به انسان منتقل می‌شود، گفت: درمان این بیماری نیز مشکل است؛ برخی افراد از اسب برای مسابقه یا تفریح استفاده می‌کنند به همین منظور طی ۶ ماه نخست امسال، ۲۰۰ مورد تست مشمشه برای تک سمی‌ها در دزفول انجام شد که موردی از این بیماری مشاهده نشد.
وی به فعالیت اردوهای جهادی نیز اشاره کرد و افزود: امسال ۲ بار اردوی جهادی با همکاری بسیج در دزفول انجام شد که طی اردوی جهادی سال گذشته در شهیون، تمام خدماتی که برای دامپزشکی نیاز است در یک روز انجام شد.

ورجاوند ادامه داد: شهریور امسال نیز در روستای فضیلی اردوی جهادی برگزار و نیروهای دامپزشکی با مراجعه به روستاهای ماهوربرنجی سفلی و علیا و میدان، واکسیناسیون دام، سمپاشی، ویزیت رایگان و واکسیناسیون طیور بومی انجام دادند و کلاس‌های، آموزشی و ترویجی بیماری‌های مشترک انسان و دام برگزار کردند.
وی نظارت بر فرآورده‌های خام دامی را وظیفه دامپزشکی دانست و افزود: کشتارگاه‌های دام و طیور از تولید تا عرضه، کارگاه‌های قطعه بندی و فرآوری سردخانه‌های نگهداری، فروشگاه‌های عرضه، رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها و آشپزخانه‌های بیرون بر نظارت می‌شوند.

مردم از کشتار دام در منزل و مصرف بلافاصله گوشت خودداری کنند
رئیس دامپزشکی دزفول گفت: کشتار دام در منزل مشکل بهداشتی دارد همچنین مصرف گوشت به صورت گرم از نظر بهداشتی مشکل دارد.

وی افزود: گوشت قرمز باید ۲۴ ساعت در یخچال بماند و بعد مصرف شود زیرا برخی بیماری‌ها بعد از ۲۴ ساعت از بین می‌روند.

ورجاوند بیان کرد: کارخانه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان و انبارهای نگهداری نهاده‌های کشاورزی نیز بازدید و نظارت می‌شوند که طی ۶ ماه نخست امسال، ۲ هزار و ۵۰۰ مورد بازدید از این اماکن انجام شده است.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی دامپزشکی دزفول یکی از پرتراکم ترین و فعال ترین واحدها است، گفت: در هر کشتارگاه یک دامپزشک، ۲ دستیار و یک ناظر ذبح شرعی مستقر است که با تایید امام جمعه و نامه ولی فقیه استان در دامپزشکی به کار گرفته شده‌اند.
رئیس دامپزشکی دزفول بیان کرد: دامپزشک مستقر در کشتارگاه پیش و پس از کشتار، لاشه‌ها را بررسی و نظارت می‌کند.

 

پوررضائی: درصورت همکاری با پیمانکار کشتارگاه نیمه صنعتی شهرداری بخش زیادی از مشکلات این کشتارگاه رفع می شود

نایب رئیس شورای شهر و رئیس کمیسیون خدمات شهری و بهداشت نیز در این نشست با اشاره به بازدید ها و جلسه های مکرر این کمیسیون در خصوص کشتارگاه نیمه صنعتی دزفول تکمیل پیش سردخانه را مشکل عمده این کشتارگاه عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه با پرداخت وام به پیمانکار کشتارگاه بخش قابل توجهی از مشکلات این محل رفع می شوذ ابراز امیدواری کرد مدیریت شهری همکاری لازم را در این خصوص انجام دهد.

امیر ظاهر طحان عصر یکشنبه در نشست شورای اسلامی شهر دزفول با بیان اینکه این شهرستان دارای ظرفیت‌های مطلوب آموزشی است، ادامه داد: تامین نیروی آموزشی مدارس باقی مانده با ورود نیروهای جدید ماده ۲۸ دانشگاه فرهنگیان تا هفته آینده رفع می‌شود.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری دزفول برای آغاز سال تحصیلی جدید به کمک آموزش و پرورش آمد که موجب شده تا وضعیت مدارس دزفول در مهر امسال متفاوت از سال‌های گذشته باشد.

۴۰ دانش آموز دزفولی در رشته پزشکی قبول شدند

مدیر آموزش و پرورش دزفول با بیان اینکه بسیاری از افتخارات آموزش و پرورش استان خوزستان متعلق به دزفول است، گفت: دزفول با ۴۰ قبولی در رشته پزشکی رکورددار استان در کنکور امسال بود.

وی تصریح کرد: کسب ۱۸ رتبه در جشنواره خوارزمی و همچنین کسب رتبه دوم کشوری در روش تدریس معلم دزفولی تنها بخشی از دستاوردهای آموزش و پرورش شهرستان دزفول است.

ظاهرطحان گفت: ۱۴۰ معلم ابتدایی، ۲۸۰ دبیر متوسطه اول و ۱۲۵ دبیر متوسطه دوم در آموزش و پرورش دزفول جذب و به کار گرفته شده‌اند و از نظر نیروی انسانی بیشترین کمبود را در این شهرستان دارد که با پیگیری‌های انجام شده بیشترین نیروی انسانی نیز در سال تحصیلی جدید در دزفول جذب شد.

تنها ۱۳۰ مدرسه از ۴۰۰ مدرسه دزفول نیروی خدماتی دارد

مدیر آموزش و ‍پرورش دزفول تصریح کرد: تنها ۱۳۰ مدرسه از ۴۰۰ مدرسه شهرستان دزفول دارای نیروی خدماتی است که دریافت مجوز برای جذب نیروی خدماتی این وحادهای آموزشی در حال پیگیری است.

ظاهرطحان مهارت آموزی را رویکرد مهم آموزش و پرورش در کشور دانست و افزود: علاوه بر احداث هنرستان‌های جدید، سه دبیرستان در دزفول به هنرستان تبدیل شده است و تکمیل ۲ هنرستان شهرهای تابعه دزفول که سال‌هاست نیمه کاره رها شده‌ بود نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: توسعه شهری و همچنین افزایش جمعیت دزفول موجب شده تا برخی مناطق دزفول در آینده نزدیک با بحران کمبود فضای آموزشی مواجه شود که باید از امروز پیش بینی‌های لازم برای توسعه فضاهای آموزشی انجام شود.

 

محمدحسن پرآور: جانمایی غلط چالش احداث مدارس جدید در دزفول است
عضو شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این نشست با بیان اینکه برخی مناطق دزفول با کمبود فضای آموزشی مواجه است گفت: جانمایی فضاهای آموزشی در زمین‌های شخصی از جمله چالش‌های احداث این مراکز آموزشی است.

وی با اشاره به اینکه در مناطق جدید شهر اکثر مراکز آموزشی در زمین های شخصی جانمایی شده اند افزود در طرح جامع شهر که در حال اجراست باید این مناطق تعیین تکلیف شوند.

محمدحسن پرآور افزود: برخی کلاس‌های درس در دزفول دارای۴۰ تا ۵۰ دانش آموز است که این ناشی از کمبود فضای آموزشی در این شهر است و مهمانسرای معلم و دبیرستان پایگاه چهارم شکاری سالهاست که نیمه کاره رها شده است که تکمیل این ۲ مکان باید در دستور کار آموزش و پرورش باشد.

 

رسالتی فر: تجهیز مدارس نیازمند مشارکت خیرین است

سخنگوی شورای اسلامی شهر دزفول نیز با اشاره به حجم بالای کمبودهای مدارس شهرستان دزفول ابراز کرد تجهیز و تکمیل مدارس نیازمند مشارکت خیرین است و از همه خیرین تقاضا می شود در این موضوع ورود کنند.

وی با اشاره به ساماندهی سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید بر ضرورت نظارت بر نحوه اجرای سرویس مدارس تاکید کرد.

 

روابط عمومی شورای اسلامی شهر دزفول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب